Prijsuitreiking kampioenschappen FAWBG 2020

 Zaterdag 28 november om 15.00 uur

Alle flessen zijn gekeurd waarbij de top 5 door een tweede ronde gegaan is om de onbetwiste winnaars van kampioenschappen wijn- en likeurmaken en de federatiekeuring bierbrouwen vast te kunnen stellen. Voor de absolute toppers was het nek aan nek race waarbij telkens drie inzendingen per categorie (wijn,likeur of bier) uiteindelijk in aanmerking komen voor een goude, zilveren of bronzen medaille.  De prijsuitreiking zal op zaterdag 28 november om 15.00 uur online plaats vinden.

Digitale prijsuitreiking

Het Covid-19 virus verplichtte ons dit jaar om creatief te denken. Terugkijkend op de inzendingen en keuringen is dit ons daadwerkelijk gelukt. Hiervoor onze dank aan de inzenders, keurmeesters en iedereen die zich hiervoor heeft ingezet om de keuringen van 2020 mogelijk te maken. De inzenders krijgen allemaal een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de digitale prijsuitreiking welke via Skype online plaats zal vinden. 

Gouden, zilveren en bronzen medailles…

In de huidige corona-aanpassingen en beperkingen heeft het bestuur van de FAWBG gekozen voor een aangepaste prijsuitreiking. Dit jaar zien wij af van de wisselbekers en hebben wij gekozen voor medailles in iedere categorie. Zowel de wijnen, likeuren als bieren worden dit jaar niet opgedeeld in losse klassen maar worden beoordeeld op punten en waarbij de hoogst behaalde scores in de top 3 met een medaille beloond zullen worden. Op zaterdag 28 november tellen wij om 15.00 uur van 10 terug naar de top 3 beste wijnen, likeuren en bieren. Zet deze dag in uw agenda.