Float

Aanbieding Brewbrain

Brewbrain

Een kleine introductie is op zijn plek: mijn naam is Eric Stricker en ik heb in 2017 met een aantal collega’s Brewbrain opgericht. Brewbrain heeft als doel slimme producten te ontwikkelen die de brouwer helpen bij het meten en aansturen tijdens het brouwen. Wij hebben op het moment één product in de markt – de Float. De Float is een hydrometer en thermometer die zijn metingen via WiFi verstuurd naar my.brewbain.nl, waar ten alle tijden de voortgang van de vergisting kan worden ingezien. De Float is inzetbaar voor het meten aan bier, cider, wijn, kombucha en eigenlijk alle vloeistoffen met een SG tussen de 0.970 en 1.200.

Eén van de mooie voordelen van je werk hebben in de brouwwereld is dat het een omgeving is waar iedereen elkaar helpt met het verbeteren van de vaardigheden. Hierdoor hebben wij ook het nodige aan ons product kunnen verbeteren en ook zeker aan de biertjes die we zelf brouwen. Wij hebben met het bestuur een mooi voorstel overeen kunnen komen: wij willen graag de lezers van FAWBG de kans geven om tegen gereduceerd tarief een Float te kopen en in ruil voor elk gekocht exemplaar doneren wij € 10,- aan FAWBG. Wij hopen dat wij hierdoor een deel kunnen teruggeven aan de brouwwereld en tegelijkertijd helpt het ons weer om mooie producten te creëren voor de brouwwereld.
De Floats kunnen met € 20,- korting aangeschaft worden bij Brouwstore.nl, met de kortingscode FLOATFAWBG2021. Deze actie loopt van 1 t/m 30 April 2021.

Voor meer informatie, ga naar brewbrain.nl en my.brewbrain.nl

Floats
My Floats