Voordrachten en sprekers

Algemeen
Binnen de federatiegilden worden regelmatig leerzame bijeenkomsten georganiseerd, waarbij door een gastspreker een interessant onderwerp op het gebied van wijn, bier of likeur wordt behandeld.
Met regelmaat wordt aan een federatiekeurmeester gevraagd of deze op een dergelijke bijeenkomst haar of zijn ervaringen en tips met het gilde wil delen.
De gilden worden verzocht hun ervaringen met een gastspreker met de federatie te delen door het inzenden van het enqueteformulier dat kan worden gedownload.

Kent u gastsprekers die bereid zijn om tijdens een gildenbijeenkomst over hun ervaringen te vertellen, laat het ons weten en stuur een berichtje aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij zullen met plezier hieronder hun namen publiceren ten behoeve van iedereen.
Natuurlijk zal het moeilijk zijn om een gastspreker uit het zuiden van ons land zijn of haar voordracht te laten houden in het hoge noorden.
De gilden dienen zelf de afspraak over onkostenvergoeding, benodigde hulpmiddelen (flip-over, projector, beamer) e.d. met de gastspreker te maken.

Sprekers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , keurmeester, vinologencursus gevolgd, alsmede cursus gastronomie en in bezit van het slijtersdiploma is bereid een verhaal voor de wijnclub te houden. Dit kan zijn over specifieke wijnmaakproblemen, maar ook over bijvoorbeeld wijn en eten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., keurmeester, wil uitleg geven over over algemene zaken FAWBG, keuringen en (problemen in het) wijnmaken